Odhalení: Zahájeno!

7. listopad 2005

Naše "trochu jiná reality show" právě začala! Začalo Odhalení. Začala hra ne o 10 nebo 11, ale o 12 melounů! Naše soutěžící snímáme 24 hodin denně, 7 dní v týdnu šestnácti kamerami. A dění v naší "vile" přenášíme rovněž 24 hodin denně a 7 dní v týdnu na tyto stránky. Připravujeme pro vás hned dva programy - Odhalení 1 a Odhalení 2.

Navíc si denní shrnutí můžete poslechnout každý všední den v 10:00 a v 15:30 ve vysílání Českého rozhlasu Leonardo.

ČRo Leonardo

Televizní sestřih můžete sledovat v premiéře na ČT 24 (vždy mezi 20:20 až 20:30) či v repríze v Dobrém ránu na ČT 1 (v 6:40 nebo v 7:40). Televizní sestřihy samozřejmě najdete i na těchto stránkách.

ČT24

Logo Zoo Praha



Čtyři gorily nížinné sledujeme v jejich pavilonu v pražské zoologické zahradě. Našimi soutěžícími jsou prozatím Kijivu, Shinda a Richard. Mimo soutěž stojí mládě Moja. Soutěží nám tedy dvě "dámy" a jeden "muž". Nebo jinak, zatím máme jednoho muže se dvěma partnerkami. Staneme se svědky láskyplné péče o mládě, ale i žárlivosti a hádek. Navíc naši soutěžící budou dostávat nejrůznější úkoly; někdy lehčí, jindy těžší.

Svět lidoopů je nesmírně blízký našemu - světu lidí. Gorily Kijivu, Shinda, Richard a Moja nám možná prozradí víc o nás samých. V tom jim budou nápomocni vědci řady oborů, kteří budou všechny události v pavilonu goril denně komentovat.

I "trochu jiná reality show" je ale především hra. S našimi soutěžícími se samozřejmě musíte nejprve seznámit. První etapa hlasování proto začne přesně za týden, v pondělí 14. listopadu.

Visual Connection

Escad Trade



Dva měsíce uplynuly od nápadu k zahájení naší "trochu jiné reality show". Děkujeme všem, kdo s námi Odhalení připravují, zejména Zoologické zahradě Praha a společnostem Visual Connection a Escad Trade.

autor: Miroslav Bobek
Spustit audio
Projekt Odhalení