Čtvrté kolo SMS hlasování skončilo

25. listopad 2005

Dnes, v pátek 25. 11. 2005, opět ve stejný čas, v pravé poledne, skončilo čtvrté kolo SMS hlasování.

Pro změnu začneme od konce, od místa třetího, na němž s velkým propadem 18 % skončila Kijivu - byť pro ní tentokrát vyznělo vlastně nejlépe. Stabilní přízně se může těšit Shinda s 25 % na druhém místě. Jako v předchozím kole, s nadpoloviční většinou 57 % všech zaslaných hlasů, drtivě "zvítězil" Richard, což s přihlédnutím k soutěžní otázce pro něj vyznělo záporně.

Jak jste si už možná všimnuli, přibyla další soutěžící - gorilí samice Kamba. Ta se prozatím soutěže neúčastní, protože je stále v oddělené ložnici kvůli přivyknutí na ostatní gorily. Uvidí se, zda její vstupní "povinná izolace" se po víkendu změní a Vy, příznivci goril a projektu Odhalení, budete tak moci hlasovat už pro čtyři soutěžící.

Aktuální otázku pro 5. kolo se rovněž dozvíte až v pondělí 28. listopadu.

Připomínáme z pravidel
Hlasování probíhá prostřednictvím SMS zpráv odesílaných na číslo 903 33 06. Kdo hlasuje pro Richarda, ten zašle SMS ve tvaru HRA GR A, kdo pro Kijivu: HRA GR B, a kdo pro Shindu: HRA GR C. Mládě Moja je vzhledem ke své nezletilosti mimo soutěž. Veškeré finanční prostředky získané v rámci hlasování budou použity na ochranu goril ve volné přírodě.

A znova upozorňujeme hlasující
Pokud chcete, aby vaše SMS byla výherní, musíte uvést své jméno, příjmení a adresu tak, jak je to v plném znění pravidel.

Více o pravidlech ZDE.

autor: davn
Spustit audio
Projekt Odhalení