23 nabídek, částka více než 22 000 Kč - takový je boj o Moju s pavím perem

20. květen 2008

Olejomalba s motivem pražské gorilky Moji od malířky Ivy Hüttnerové je bezkonkurenčním favoritem celé dražby. Po týdnu se originál, který poskytla autorka bez nároku na honorář, vyšplhal z 1 Kč až na 22 100 Kč. Jeho hodnota je ale ještě mnohem vyšší.

Obrázek Moji s pavím perem byl použit jako titulní strana CD Moja a páv v interpretaci Lucie Bílé, která se k projektu Odhalení připojila bez nároku na honorář. Před zahájením dražby se navíc stala patronkou internetové aukce a převzala nad ní záštitu. Úspěšný dražitel proto obdrží prozatím jasného lídra aukce právě z jejích rukou.

Aktuální hodnoty a pořadí další dražených předmětů najdete portálu internetové dražební síně Aukro.cz. V současné chvíli si přízeň získala a na druhou pozici se probojovala fotografie Khalila Baalbakiho Kijivu s Mojou. Její hodnota se blíží ke 4000 Kč! O třetí místo se neustále přetahuje ilustrace Pavla Sivka a fotografie Moji s bráškou Tatuem.

Sledujte nadále naši aukci a využijte možnost získat jeden z cenných originálů! Zapojte se do dražby! Končíme už za 2 dny! Výtěžek půjde na ochranu goril nížinných ve střední Africe.

autor: Jana Jirátová
Spustit audio
Projekt Odhalení