Zlobivá Moja

18. květen 2007

Nejprve Kamba a poté Kijivu byly dnes skoro celý den oběťmi nekonečného Mojina otravování a pošťuchování. Je neuvěřitelné, s jakou energií a trpělivostí dokáže tohle mládě dospělé gorily ponoukat, pošťuchovat a dráždit.

Kamba se kupříkladu nejprve snad hodinu věnovala své oblíbené činnosti - zvracela si do ruky a pak to pojídala. Celou tu dobu jí Moja asistovala a scénář byl stejný. Sedící Kamba Moju odstrčila, překlonila se k zemi, ublinkla si do dlaně, zvedla se a začalo to nabírat ukazovážkem druhé ruky a mlsat.

Moja se k ní přihrnula, s obdivem ji sledovala, občas do dlaně sáhla a také si pochutnávala. Jakmile byla dlaň prázdná, Moja se rozčílila. Začala se předvádět, tloukla se do prsou, vyhazovala dřevitku a dokonce zpupně mlátila do Kamby. Ta ji odstrčila a vše se opakovalo. Snad padesátkrát, možná i víckrát.

Logo

Po "svačině" si Kamba lehla na bok a to byl podnět pro Moju na další kolo otravování. Tentokrát si za cíl stanovila Kambiny zadní nohy. Trpělivě je začala zpracovávat, tahat za ně a okusovat je. Unavená Kamba, které se klížily oči, se jen oháněla, kopala, zvedala nohu, ale nic jí to nebylo platné. Moja byla k neutahání, chvílemi na Kambu dokonce vylézala a poskakovala na ní. Nakonec se Kamba zvedla, lehla i na Moju a trochu jí vyčinila.

Na schodech ji vystřídala Kijivu, a tak se pro změnu objektem Mojiných hrátek stala ona. Opět neměla šanci usnout, Moja kolem ní opět skákala, házela na ni dřevitku, tahala ji za nohy, takže i ona nakonec musela odejít. Pro obě samice bylo vysvobození, že se otevřely dveře ložnic a rodina se vydala na krmení...

autor: Martin Smrček
Spustit audio
Projekt Odhalení