Nové diskusní fórum na webu Odhalení

24. leden 2008

Vážení příznivci projektu Odhalení! Náš projekt se stal tak populární, že přitáhl ohromné množství lidí, kterým se staly gorily životní láskou, pro některé až závislostí. V diskusi věnované aktuálnímu dění v pavilonu goril přibývají každý den stovky nových příspěvků.

Diskuse k aktuálnímu dění v pavilonu se stala místem, kde se scházejí lidé milující nejen gorily, ale zvířata vůbec. Vznikla zde přátelství mezi lidmi, kteří by se jinak nikdy nepotkali. Dobrovolníky, kteří ovládají kamery, jsme našli také mezi diskutujícími. Diskuse na webu Odhalení se stala významnou součástí projektu.

Proto jsme pro vás připravili nové diskusní fórum, které je lépe přizpůsobeno takovému množství přispívajících v naší nejnavštěvovanější diskusi. Věříme, že si rychle zvyknete na trochu jiné, ale snadno uchopitelné uspořádání. Chtěli bychom tímto poděkovat našim dobrovolníkům, kteří nám pomáhají při vodění kamer, že nám pomohli i při přípravě tohoto diskusního fóra.

Pokud byste měli problémy při registraci, obraťte se na nás na adrese odhaleni@rozhlas.cz.

Na závěr jen jedno malé upozornění. Diskuse tohoto typu byla vytvořena POUZE pro diskusní témata na webu Odhalení. Diskuse u článků zůstávají v nezměněné podobě na celém webu Českého rozhlasu včetně Odhalení.

autor: Martin Prokeš
Spustit audio
Projekt Odhalení