Kamba i Shinda mají novou naději!

2. listopad 2007

V předchozím článku jsme vás informovali o ženských problémech samic Kamby a Shindy. Protože se televizní magazíny připravují s určitým předstihem a materiál z nich často slouží i jako podklad pro články na webu Odhalení, došlo mezi tím k určitým posunům a vy sami jste si všimli (což je patrné z diskuse pod článkem), že Kamba byla pářena.

Kamba poprvé od nešťastného porodu začala opět svádět Richarda k "milostným hrátkám" a vůdčí samec v neděli a v pondělí její volání opakovaně vyslyšel! To znamená, že Kambina šance na další březost je reálná. Podle slov hlavního ošetřovatele Marka Ždánského jí bude další těhotenský test proveden cca za dva až tři týdny. Takže budeme samozřejmě s velikým napětím očekávat, jak to dopadne. Ale i kdyby Kamba nezabřezla teď, je každopádně velmi důležité, že je opět pářena!

Také Shinda se (ve středu a ve čtvrtek) úspěšně snažila vzbudit Richardův zájem o rozmnožování a také ona byla několikrát pářena. Držme samicím palce, aby se nám pražská gorilí rodina opět rozrostla a my mohli znovu přemýšlet minimálně o dvou nových jménech pro gorilí mláďata!

Chceme ještě sourozence!
autor: Petr Rajchert
Spustit audio
Projekt Odhalení