DVD Odhalení je v prodeji

5. duben 2006

Považujete se za důvěrné známé gorilí rodinky z pražské zoo? Sledujete spolu s námi jejich osudy, obdivujete svalovce Richarda, klidnou tetu Kambu, zamilovali jste se do malé Moji? Pak jistě přivítáte dvoudiskové DVD, které právě vychází. To završuje úspěšný projekt Českého rozhlasu Leonardo, "trochu jinou reality show" Odhalení.

Ze sedmdesáti dní, které jsme prožili s gorilami Richardem, Shindou, Kijivu, Mojou a Kambou v pražské zoologické zahradě, vzniklo pět hodin pečlivě vybraného videozáznamu. Na prvním disku diváci naleznou všechny magazíny Odhalení, jejichž obsahem je hlavně život gorilí skupiny. Tyto magazíny postupně odvysílala Česká televize. Na druhém kotouči jsou připraveny rozličné bonusy - asi největší zájem zvláště u dětí vzbudí večerníčky o gorilím miminu Moje, nechybí ale ani profily "soutěžících" goril, medailonek vítěze Richarda a jedinečný třináctiminutový dokument, který odhaluje, jak celý projekt vznikal a probíhal. Originální hudba vznikla ve spolupráci s FONTANA MUSIC LIBRARY s.r.o. Jako základ sloužilo více než patnáct hodin hudby. DVD doprovází šestnáctistránkový booklet s fotografiemi.

DVD Odhalení - menu

A kde DVD sehnat? K dostání bude v reprezentační prodejně Českého rozhlasu ve Vinohradské ulici, ale i v běžné obchodní síti. Pokud si DVD koupíte, pak zároveň přispějete na ochranu goril v Africe.

DVD Odhalení - menu
autor: Martin Smrček
Spustit audio
Projekt Odhalení