Druhé kolo hlasování skončilo

16. listopad 2005

Dnes, v pátek 18. 11. 2005, v pravé poledne skončilo hlasování formou sms k již druhé soutěžní otázce: Se kterou gorilou byste se chtěli poznat blíže?

První kolo vyhrál stříbrohřbetý samec Richard, to už jistě všichni víte. Získal 42 % zaslaných hlasů, Kijivu se svými 35 % se držela v relativním závěsu na místě druhém, zatímco Shinda s 23 % hlasů zůstala na pomyslné třetí příčce hodně nízko.

Ovšem druhé kolo pořadím zajímavě zamíchalo. Tentokrát vyhrála Kijivu se 35 %! Na druhém místě skončil Richard se 33 % a Shinda bohužel opět na místě třetím se 32 %, ovšem už těsně za Richardem. Netušíme, zda příčina změny pořadí byla zvýšením sympatií ke Kijivu díky mláděti Moje nebo naopak občasným "zvířecím" chováním Richarda. Každopádně si velmi polepšila Shinda.

Výsledky hlasování 18.11.2005

Už nyní se můžete těšit na kolo třetí, které startuje opět v pondělí od pravého poledne. Otázku však zveřejníme až po víkendu, aby na jednotlivá kola byl vždy stejný časový úsek.

Upozornění pro hlasující: Pokud chcete, aby vaše sms byla výherní, musíte uvést své jméno, příjmení a adresu, tak jak je to v plném znění pravidel.

Více o pravidlech ZDE.

autor: davn
Spustit audio
Projekt Odhalení