Dobročinná aukce je v plném proudu

3. listopad 2009

Také druhá dražba Českého rozhlasu a internetové aukční síně Aukro vzbudila vaši pozornost. O všechny předměty je veden boj, dosavadní vývoj zatím poukazuje na tři favority.

Prvním z nejvýše hodnocených děl je podle očekávání malba Milady Kudrnové Moja, Tatu a tiplíci, titulní obrázek přebalu nového CD, které vyjde v nejbližších týdnech v nakladatelství Radioservis.

Velký zájem jste projevili o fotografii Detail hlavy zebry Petra Jana Jurečky, vítěznou fotografii 1. kola fotosoutěže Odhalení.

A posledním favoritem, který se z prozatímních výsledků rýsuje, je fotografie Khalila Baalbakiho, jež je kouzelným portrétem zasněného Tatua.

Aukce však ještě není u konce. Šanci získat některý z dražených předmětů máte až do pátku, 6. 11., do 14. hodiny.

Zapojte se také do dražby, najděte si mezi draženými díly to své a podpořte jej v aukčním klání! Širší nabídka témat není zaměřena jen na příznivce goril z pražské zoo, získat můžete i unikátní fotografie z divoké africké přírody nebo snímky zvířat ze zoologických zahrad, které získaly nejvyšší ocenění ve fotosoutěži, kterou v nedávné době Odhalení uspořádalo.

Aukce se může zúčastnit každý, kdo se zaregistruje na stránkách www.aukro.cz. Pak už stačí jen vybrat si svůj objekt zájmu a přihodit k němu vyšší částku, než je ta, která je u něj zatím uvedena.

Výtěžek bude věnován na účely, které přispějí k ochraně ohrožených goril nížinných ve střední Africe. V nejbližší době plánujeme vydat a distribuovat knížku gorilích pohádek pro děti v Kongu-Brazzaville, vyrobit další vzdělávací materiály pro školáky v Kamerunu a také pořídit vybavení pro strážce biosférické rezervace Dja. Strážcům, kteří s nasazením vlastního života chrání před pytláky gorily nebo slony, často chybí i to nejzákladnější - boty, stany nebo dalekohledy.

Zapojte se tedy do souboje! Do konce aukce zbývají jen 3 dny! Získáte krásný předmět a podpoříte dobrou věc!

Dobročinná aukce probíhá na těchto stránkách.
Dražené předměty představuje přiložená fotogalerie, můžete si je také prohlédnout v sekci Odhalení Press.

autor: Zuzana Šmejkalová
Spustit audio
Projekt Odhalení