54. den: Odhalení - jdeme do finále!

30. prosinec 2005

Je to tady: finální hlasování právě startuje. Od 7. listopadu 2005 jsme vám představili všechny aktéry naší "trochu jiné reality show" Odhalení a vy teď máte možnost rozhodnout, kdo se stane skutečným vítězem. Kdo si odnese celých 12 melounů!

Pojďme si tedy zrekapitulovat, jak to zatím s našimi soutěžícími vypadá. Stále jsou ve hře všichni - nádherný samec Richard, princezna Kijivu, indiánka Shinda a zkušená harcovnice Kamba. Ta byla trochu znevýhodněna svým pozdním příchodem do našeho pavilonu, ale svým chováním si během krátké doby získala mnoho příznivců a stále ještě může celé hlasování změnit. Pojďme se na to podívat:

Od začátku naší trochu jiné reality show Odhalení jste mohli své oblíbené gorile zasílat hlasy na základě osmi položených otázek. Po celkovém zhodnocení a sečtení všech hlasů to zatím vypadá, že největším oblíbencem je jediný dospělý samec v rodině Richard. Což je trochu překvapivé, protože svým autoritativním chováním připomíná šéfa. A to není vždycky zcela pozitivní. Na druhém místě se v současné chvíli nachází Kijivu, matka mláděte Moji, a hned za ní se drží Shinda. Kamba se zatím účastnila pouze tří hlasování a v těch skončila na čtvrtém místě. Zatím.

Přesto však svými hlasy můžete ještě všechno zvrátit. Je to jen na vás! Každý z našich aktérů má nyní svého obhájce. A ten má své důvody a pádné argumenty, proč by měla vyhrát právě jeho oblíbená gorila. Od pátku 30. 12. 2005 vám jednotlivé obhájce představíme a možná vám i jejich názory pomohou v rozhodnutí, která gorila by měla vyhrát oněch magických 12 melounů. Pojďte s námi do finálního hlasování a rozhodněte o vítězi. I vy můžete vyhrát. Naše sms hlasování je výherní i pro hlasující. Malý dárek s logem naší reality show tak můžete získat i vy.

Stačí zaslat sms na číslo 903 33 06 a podpořit svou oblíbenou gorilu. Pokud hlasujete pro Richarda, pošlete sms ve tvaru HRA mezera GR mezera A, pro Kijivu HRA mezera GR mezera B, pro Shindu HRA mezera GR mezera C a pro Kambu HRA mezera GR mezera D.

Každou zaslanou sms přispějete na záchranu goril nížinných ve volné přírodě. Tak sledujte gorily, pište gorilám a podpořte gorily!

autor: Pavla Schauerová
Spustit audio
Projekt Odhalení