Kde se staví mosty a kde jsou objížďky? Provoz bude omezený na některých silnicích i železnici

29. leden 2018 09:00

Pro všechny, kteří se tento týden chystají cestovat autem nebo vlakem, jsme připravili přehled o situaci v dopravě ve Zlínském kraji. Pravidelně vás informujeme o silničních uzavírkách a omezeních nebo výlukách na železnici

Ve Vsetíně opravují nadjezd. Proto jsou tam  až do jara průjezdné jen dva pruhy. „V ulici Mostecká je v této souvislosti také snížená maximální povolená rychlosti na třicet kilometrů v hodině,“ uvedl šéf krajských silničářů Bronislav Malý.

Na Vsetínsku pozor také v Prostřední Bečvě-Bácově, kde silničáři staví nový most. Projedete tam pomaleji,  jen jedním pruhem.. Ve směru z Velkých Karlovic na Soláň je horská silnice v jednom místě zúžená. Také tam opravují povrch.

Na Kroměřížsku pozor při průjezdu Sulimovem, kde rekonstruují průtah. Je tam zúžená vozovka a maximální povolená rychlost snížená na třicítku. Od Chvalčova na Tesák opravují dělníci na dvou místech krajnice.  Jezdí se pouze jedním pruhem.    

Ještě upozornění z Uherskohradišťska. Ve Zlechově pozor na místy zúženou vozovku. Dopravu na opravovaném stopadesátimetrovém úseku usměrňují značky.

Zásadní výluku chystají České dráhy v úseku Zlín-střed-Vizovice. Od soboty 3. února (7.20) do neděle 4. února (17 hodin) budou všechny osobní vlaky nahrazené autobusy.  Vlaky z Otrokovic do stanice Zlín-střed pojedou podle platných řádů.

autor: pes
Spustit audio

Související