Poslouchejte pořad Host Lucie Výborné a získejte vstupenky na večerní Výbornou na Jatkách

21. září 2018

Posloucháte nebo sledujete rozhovory Lucie Výborné? 5. října je můžete vidět naživo! Rozdáváme vstupenky na akci Výborná na Jatkách. Moderátorka mimořádně vymění studio Radiožurnálu za sál Jatek78 a před zraky diváků vyzpovídá hned několik hostů z řad Dejvického divadla a La Putyky najednou.

Nejen o herecké nebo akrobatické práci a představení Honey si ní budou povídat Lenka Krobotová, Anna Schmidtmajerová, Vojta Dyk, Miroslav Krobot, Rosťa Novák ml. a Vladimír Polívka.

Chcete být přímo u toho? Hrajte s námi o vstupenky! Poslouchejte živě od 24. září do 2. října pořad Host Lucie Výborné a mějte připravený počítač, tablet nebo mobil.

Jakmile vás k tomu Lucie Výborná vyzve, napište na e-mail vstupenky@rozhlas.cz větu „Chci na Výbornou na Jatkách“. Každý den od nás dostane 15 nejrychlejších vždy dvě vstupenky. Kompletní pravidla najdete zde.

Výborná na Jatkách

Kde? JATKA78, Jateční 1530, Praha 7
Kdy? 5. 10. od 19:30

Událost budeme vysílat živě na Radiožurnálu a také jako videopřenos na webu.

Nebude to poprvé, kdy se Lucie přesune ze studia mezi diváky. Minulý rok si pozvala hosty do RockOpery. Podívejte se na dvě hodiny rozhovorů s výjimečnou atmosférou a známými osobnostmi. Pozvání přijali například Jiří Bartoška, Jiří Strach či Miroslav Žbirka.

O výhře výherce ve stejný den informujeme odpovědí na jejich původní e-mail. Výherci budou zařazeni na guest-list.

autor: Radiožurnál
Spustit audio