Indiánská stezka ve Vlašimi

16. květen 2005

V letošním roce Podblanické ekocentrum ČSOP Vlašim připravuje již 10. regionální (Středočeské) kolo soutěže zaměřené na ochranu přírody a památek, na tábornické a turistické dovednosti "Indiánská stezka". Cílem této soutěže je podnítit zájem dětí a mládeže o ochranu přírody a životního prostředí a prohloubit přírodovědné znalosti a dovednosti pro pobyt v přírodě.

Jde o přírodovědně-brannou soutěž pro dvoučlenné hlídky, které plní úkoly na 1,5 - 3 km dlouhé trase ve vlašimském zámeckém parku. Náročnost úkolů i délka trasy je odlišná pro čtyři věkové kategorie. Regionální kolo soutěže se uskuteční ve Vlašimi 2. 6. 2005. Každá hlídka zaplatí startovné ve výši 80 Kč. Účastníkům bude proplaceno cestovné do výše ceny hromadné dopravy. Vítězové z každé kategorie postupují do národního kola, které proběhne na podzim roku 2005.

Indiánská stezka ve Vlašimi

Pokud máte zájem zúčastnit se této soutěže, bližší informace na tel. 317 845 169, popřípadě na e-mailu evvo@csop.cz. Přihlásit se lze nejpozději do 16. 5. 2005. Přihlášení účastníci obdrží podrobnější informace.

autor: Pavel Jakubův
Spustit audio

Více z pořadu