Do deseti let bude mít Česká televize 70 kanálů, tvrdí ViralBrothers

31. říjen 2013

Česká televize letos spustila dva nové kanály ČT :D a ČT Art. Má jich tedy už šest. I když o žádném dalším novém kanálu ČT zatím konkrétně nemluví, populární tvůrci internetových videí ViralBrothers odhadují, že do deseti let jejich počet zákonitě stoupne. Jeden z dvojice ViralBrothers Čeněk Stýblo s nadsázkou říká: „Česká televize bude mít zhruba 70 kanálů, ale jak se znám, tak moje nejoblíbenější bude šedesát devítka.“

Počet posluchačů Českého rozhlasu začal v poslední době narůstat. Každý týden si nějakou ze stanic ČRo naladí 2,5 milionů lidí. Podle Erika Meldika z ViralBrothers se jejich počet do roku 2023 možná až zdvojnásobí: „Důvodem je to, že čím dál víc lidí bude ladit rádio na internetu.“ A vtipně dodává: „Nárůst očekávám proto, že za deset let by měli zavést internet i na Moravu.“ Tím střílí do vlastních řad, protože Meldik sám pochází z Olomouce.

Na stejné otázky jako známé osobnosti můžete odpovědět i vy. Do konce listopadu 2013 odhadněte budoucnost na www.cesko2023.cz a každý den jeden z vás získá jako odměnu chytré rádio budoucnosti s barevným dotykovým displejem a Wi-Fi připojením na internet.

autor: pez
Spustit audio