Cesta domů pořádá benefiční aukci uměleckých děl

28. listopad 2011

Hospicové občanské sdružení Cesta domů pořádá na konci desátého roku své existence svoji první aukci uměleckých děl. Výtěžek z aukce bude celý využit ve prospěch umírajících lidí a jejich blízkých, kterým Cesta domů poskytuje své služby.

Aukce se koná ve středu 30. listopadu od 19 do 22 v hotelu Adria na Václavském náměstí 26 v Praze. Akce je veřejná a je vítán každý, kdo má zájem podpořit touto formou Cestu domů. Registrace předem není nutná, účast však můžete oznámit na info@cestadomu.cz.

Během večera se můžete těšit například na díla těchto autorů: Jiří Anderle, Martin Balcar, Josef Bolf, Adolf Born, Pavel Brázda, David Cajthaml, Karel Cudlín, Vladimír Kokolia, Jan Merta, Petr Nikl, Věra Nováková, Michael Rittstein, Tereza Říčanová, František Skála jr., Adriana Skálová, Antonín Střížek, Jindřich Štreit, Olbram Zoubek a mnozí další. Všichni poskytli svá díla do aukce zdarma.

Díla jsou k vidění na webových stránkách Cesty domů a 30. listopadu (v den aukce) budou od 11 hodin vystavena v hotelu Adria.

Spustit audio