Mobilní aplikace iRadio již není podporována, přejděte na aplikaci mujRozhlas

15. listopad 2019

Mobilní aplikace iRadio již není podporována. Stáhněte si novou aplikaci mujRozhlas, ve které najdete všechny vaše oblíbené pořady v novém a přehledném kabátu.

V aplikaci iRadio již není od 1. 2. možné poslouchat některá archivní audia, protože aplikace neumí kvůli své zastaralosti přehrávat jejich nový technický formát.

Všechna audia ale naleznete přehledně v nové mobilní aplikaci mujRozhlas.

Aplikace mujRozhlas jako nástupce

Rádi posloucháte sportovní zprávy, pohádky nebo vás zajímají rozhlasové hry s českými herci? Nyní stačí kliknout na ikonu v mobilu a máte po ruce stovky pořadů pro každého. Český rozhlas spouští novou aplikaci mujRozhlas, stáhněte si ji a budete mít celý svět audia na jednom místě. 

Mnoho hodin poslechu a snadné ovládání

Co všechno aplikace mujRozhlas umí? Kromě poslechu všech stanic zde najdete přehled nových dílů pořadů a unikátní nahrávky z archivu. Budete mít přehled o všech podcastech a získáte mnoho hodin kvalitního poslechu. To vše díky snadnému ovládání a šikovným vychytávkám. Nastavte si sami záložky v menu, v noci si přepněte na tmavý režim. Oblíbené pořady si můžete pustit živě, nebo si je stáhněte a uložte na později, ušetříte i data. 

Poslouchám, co chci

Novou aplikaci mujRozhlas najdete v App Storu a na Google Play. Aplikace je přehledná, intuitivní a dobře se čte na mobilu. Má i webovou verzi, vyzkoušejte ji, do vyhledávače stačí napsat mujRozhlas.cz. Všechna nastavení z mobilu platí i na webu.

Spustit audio