Michael Jackson má finanční potíže

Americký zpěvák Michael Jackson, znovu obviněný ze sexuálního zneužívání dětí, čelí finanční krizi. Podle deníku New York Times se samozvaný král popu blíží platební neschopnosti.

Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Michael Jackson

Michael Jackson

Přitom se od něj odvracejí obchodní partneři a banky čekají, jak dopadne soud v Kalifornii, který má pokračovat v pátek. Jacksonova finanční krize vyšla na povrch, když nebyl tento týden schopen splatit 70milionovou půjčku Bank of America.

Jacksonovy finance chce přeorganizovat Al Malnik, floridský podnikatel s pochybnou pověstí, ale chybí mu ochota ke spolupráce ostatních Jacksonových obchodních partnerů.

Finančníkům vadí nejen Jacksonovo obvinění že ubližoval 13letému chlapci, ale také to, že Jacksonovi pomáhá vůdce černošské radikální muslimské organizace Nation of Islam.

Milan Kopp, Miroslav Konvalina Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme